Share
Exclusiv: Need For Speed de Baia Mare: Șoferul unui bolid de lux „siluește” oamenii ce mai dorm noaptea, cu caii lui putere (VIDEO ȘI FOTO)

Exclusiv: Need For Speed de Baia Mare: Șoferul unui bolid de lux „siluește” oamenii ce mai dorm noaptea, cu caii lui putere (VIDEO ȘI FOTO)

Obsesia unor indivizi de a dovedi că dețin o herghelie de cai depășește, uneori, cote inimaginabile.

Cotele fac referire la decibilii de suportat de populația normală, iar herghelia se referă la cai putere.

În 7 mai, la ora 00.30, un cetățean extrem de norocos mergea, probabil, către job-ul său de paznic de noapte la fabrică, sperăm noi, conducând mașina din dotare, ca un veritabil Batmobil.

Iar acum revenim la realitate! Un șofer care a pus mână pe volanului unui bolid de lux, credem noi un nou model de Lamborghini, a decis să arate asta întregului municipiu Baia Mare, fie că e zi, fie că e noapte. Interesant este faptul că a făcut turele preț de două ore, nestingherit.

Regulile stabilite de starea de alertă au fost date uitării. Dat fiind faptul că șoferul a gonit pe principalele bulevarde ale municipiului Baia Mare, ne este greu să credem că Poliția Rutierănu l-a putut repera. Sigur că este dificil să prinzi bolidul cu un Logan, însă o sancțiune tot ar fi meritat! Vezi Video AICI!

DirectMM.ro

3 Comentarii în această postare

  1. Oare cat de posibil este ca acel sofer sa fie de fapt unu de-al lor? Ca doar am vazut ce masina avea cel prin la Suceava?
    In alta ordine de idei regula e simpla, daca-ti convine rabda, daca nu atunci fa reclamatie! N-aveti minute ? Nici nu trebuie, la 112 poti suna pentru astfel de fapte, acolo e gratis. Rabdati ca va place fricosilor!

    Răspunde
  2. Aventador

    Să-mi mâncați ceva sclavilor cu conservele voastre de Logan, vorbește invidia din voi!

    Răspunde

Lasă un comentariu