Share
Exclusiv DirectMM: O nouă șansă la viață: Pompierul maramureșean Ionuț Ahrițculesei, intervenție salvatoare, în timpul liber. Femeie salvată la un botez (FOTO)

Exclusiv DirectMM: O nouă șansă la viață: Pompierul maramureșean Ionuț Ahrițculesei, intervenție salvatoare, în timpul liber. Femeie salvată la un botez (FOTO)

Seară cu o nouă șansă la viață! Pompierul maramureșean Ionuț Ahrițculesei, intervenție salvatoare, în timpul liber. Aflat în timpul liber, la un botez, acesta a salvat o femeie.

Se spune că Divinitatea lucrează prin oameni. Iar oamenii aceștia sunt adeseori oamenii care trudesc, în structurile de urgență. Așadar ar trebui să nu ne mire faptul că aceștia devin determinanți în situații-limită.

Salvatorul maramureșean Ionuț Ahrițculesei, care este și pompier, și paramedic, și scafandru în cadrul ISU Maramureș, este cunoscut și pentru faptul că s-a remarcat prin numărul uriaș de donări de sânge pentru cei aflați în nevoie. Azi iarăși s-a dovedit a fi la locul potrivit în momentul potrivit.

În seara de 19 august s-a aflat la un botez în orașul Târgu Lăpuș. S-a transformat îngerul păzitor pentru o femeie care s-a înecat. „Sunt la un botez. O doamnă s-a înecat cu mâncare. Devenise inconștientă și nu putea respira. Am inceput manevrele de dezobstrucție a căilor respiratorii. A răspuns manevrelor, a eliminat bolul alimentar și a început să respire. Apoi au venit colegii de la SMURD și au monitorizat-o”, arată pentru DirectMM.ro Ionuț Ahrițculesei.

În galeria foto atașată textului veți vedea alături de doamna în vârstă de 61 de ani și pe nepoțelul ei, care a tras o sperietură groaznică în acele clipe de coșmar. Din fericire, însă, totul s-a terminat cu bine, astfel că lacrimile micuțului s-au transformat în lacrimi de fericire. Îl felicităm pe Ionuț pentru că și-a reconfirmat încă odată, dacă mai era necesar, supranumele de salvator!

Cătă ȚINEGHE


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu