Share
Eveniment de cultură special: În Baia Mare la Biblioteca Județeană, lansare de carte semnată de Iacob Oniga, ”Trăiri uitate pe raftul vieții”, în 22 septembrie

Eveniment de cultură special: În Baia Mare la Biblioteca Județeană, lansare de carte semnată de Iacob Oniga, ”Trăiri uitate pe raftul vieții”, în 22 septembrie

Eveniment de cultură special. În Baia Mare la Biblioteca Județeană lansare de carte semnată de Iacob Oniga, ”Trăiri uitate pe raftul vieții”, în 22 septembrie.

Miercuri, în data de 22 septembrie 2021, la ora 17.00 va avea loc lansarea oficială a volumului de poezii „Trăiri uitate pe raftul vieții”, semnat de Iacob Oniga, la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare, Sala de conferințe.

”De-a lungul timpului v-am mulțumit că mereu mi-ați fost aproape prin intermediul acestei rețele de socializare, însă, acum, mi-aș dori să-mi fiți alături și prin prezența dumneavoastră fizică, fiindcă, numai așa, îmi veți fi un sprijin și pentru apariția viitoarelor mele cărți.

Îi rog pe cei interesați de eveniment să-mi confirme sau nu, pentru orientare, prezența la lansare, având în vedere numărul limitat de locuri în sală conform normelor impuse de conducerea bibliotecii. Vor vorbi despre carte și autor: Conf. univ. dr. Delia Suiogan, Lect. univ. dr. Ilie Gherheș, Prof. Carmena Băințan și fiica mea Alina Maria.

În cazul în care se va întoarce din Italia și Prof. dr. Valeria Bilț, unde i s-a decernat un premiu de excepție, va fi prezentă și domnia sa alături de mine. Tuturor acestor personalități importante ale județului le mulțumesc din suflet, precum și dumneavoastră, celor ce îmi iubiți și citiți scrierile”, arată Iacob Oniga.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu