Share
Este iarnă peste noi: În toată aria montană maramureșeană va fi atenționare meteorologică valabilă în orele următoare. Vezi și ce spune ANM!

Este iarnă peste noi: În toată aria montană maramureșeană va fi atenționare meteorologică valabilă în orele următoare. Vezi și ce spune ANM!

Este iarnă peste noi! În toată aria montană maramureșeană va fi atenționare meteorologică valabilă în orele următoare. Vezi și ce spune ANM!

Administrația Națională de Meteorolgie (ANM) a emis o atenționare de specialitate de tip cod galben care va fi valabilă și pentru regiunea noastră!

Mai exact, aceasta va fi valabilă în intervalul orar 1 decembrie, ora 10.00 – 1 decembrie, ora 20.00. Fenomenele vizate sunt intensificări ale vântului, arată specialiștii în meteorologie.

În intervalul menționat, vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a zonei de munte, cu viteze în general de 60…80 km/h spulberând zăpada. În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși temporar 90…110 km/h. Pe arii restrânse va mai ninge slab.

Intensificări temporare ale vântului se vor semnala local și în centrul, estul și sudul teritoriului, cu viteze de 50…65 km/h. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie arată că va actualiza prezentul mesaj.

C.Ț.

Foto – Sorin Hotea, Edit – DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu