Share
E sărbătoare la Vișeu: Mai mulți artiști din Maramureș dar și din țara noastră urcă pe scenă! Iată care sunt și protagoniștii din weekendul viitor!

E sărbătoare la Vișeu: Mai mulți artiști din Maramureș dar și din țara noastră urcă pe scenă! Iată care sunt și protagoniștii din weekendul viitor!

E sărbătoare la Vișeu de Sus. Iată care sunt protagoniștii din weekendul 30-31 iulie 2022!

Se anunță distracție mare în orașul maramureșean! După doi ani de pauză în care contextul pandemic nu s-a permis să se organizeze manifestații de niciun fel, Primăria orașului Vișeu de Sus anunță cu bucurie faptul că în perioada 30-31 iulie 2022 vor avea loc Zilele Orașului!

„Pentru a nu mai restricționa circulația auto pe zona centrală, pentru a proteja parcurile și spațiile verzi, dar și pentru a oferi un loc mult mai generos, retras, pentru a nu deranja ordinea și liniștea publică și confortul locuitorilor, locația pentru care s-a optat de această dată este Stadionul Orășenesc ”Bradul” situat pe strada Bogdan Vodă, acolo unde vom avea grijă să existe toate utilitățile și condițiile necesare unei bune desfășurări a evenimentului.

În acest sens, în cazul în care există persoane fizice sau juridice care doresc să închirieze spații pentru a desfășura diferite activități comerciale pe perioada celor 3 zile, vă rugăm să depuneți în perioada imediat următoare solicitările dumneavoastră scrise la sediul primăriei pentru a fi supuse analizei. Cererile pe care le veți depune vor conține în mod obligatoriu toate documentele justificative, solicitate de legislație, în funcție de obiectul activității pe care doriți să o desfășurați – avize, acorduri, certificate, etc. Nu va fi acceptată o simplă cerere, neînsoțită de actele necesare. Pentru întrebări și detalii, ne găsiți la sediul primăriei”, arată autoritățile orașului maramureșean.

„Celebrarea acestei sărbători a devenit o tradiție care ne-a lipsit, dar anul acesta vom avea grijă să petrecem împreună în zilele de 30 și 31 iulie, cu muzică și dans de bună calitate, invitați de calitate și o organizare care, sperăm noi, să fie apreciată. Cum am mai specificat deja, locația aleasă de această dată este Stadionul Orășenesc Bradul Vișeu – strada Bogdan Vodă”, mai arată reprezentanții administrației locale.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu