Share
E oficial în România!: Iată cum arată noua listă a țărilor, în funcție de risc! Norvegia și Tunisia au intrat acum în zona verde (DOCUMENT)

E oficial în România!: Iată cum arată noua listă a țărilor, în funcție de risc! Norvegia și Tunisia au intrat acum în zona verde (DOCUMENT)

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a publicat acum lista aceasta cea nouă cu țările care au risc epidemiologic, pe coduri de culori, roșu, galben, verde, în funcție de cazurile COVID-19.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de joi, 7 octombrie, noua listă a țărilor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat prin decizia cu numărul 81. Potrivit CNSU, Norvegia și Tunisia intră în zona verde.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat Hotărârea nr. 81 prin care se actualizează lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. Potrivit CNSU, Slovacia intră în zona roșie, în timp ce Norvegia trece în verde, în urma scăderii incidenței. Pe lista roșie au intrat patru țări, iar pe lista verde au intrat opt țări.

Lista statelor cu risc epidemiologic: în zona roșie au intrat: Slovacia, Insulele Feroe, Singapore și Leshoto; în zona galbenă au intrat: din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord, Belarus, Groenlanda, Aruba și Polinezia Franceză; din zona verde, în urma creșterii incidenței: Andorra, Iordania și Insulele Cayman; în zona verde au intrat: Norvegia, Azerbaidjan, Tunisia, Libia, Jamaica, Fiji, Mauritius și Insulele Turks și Caicos. Lista intră în vigoare începând cu duminică, la ora 00:00. Vezi lista țărilor AICI!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu