Share
E oficial în România: Iată cum arată noua listă a țărilor în funcție de risc! Aruba plus Malta, în zona roșie! Rusia, Serbia, Ucraina, zona galbenă! (DOCUMENT)

E oficial în România: Iată cum arată noua listă a țărilor în funcție de risc! Aruba plus Malta, în zona roșie! Rusia, Serbia, Ucraina, zona galbenă! (DOCUMENT)

E oficial în România!: Iată cum arată noua listă a țărilor în funcție de risc! Aruba plus Malta, în zona roșie! Rusia, Serbia, respectiv Ucraina, zona galbenă!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de vineri, 14 ianuarie 2022, o nouă hotărâre cu privire la țările cu risc epidemiologic. Iată ce prevede aceasta!

Actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat: în zona roșie au intrat: Malta și Aruba;  în zona galbenă au intrat: din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Federația Rusă, Serbia și Ucraina;

Din zona verde, în urma creșterii incidenței: Canada, Bermuda, Puerto Rico, Sint Maarten, Curaçao și Insulele Turks și Caicos;  în zona verde au intrat: Republica Moldova, Azerbaijdan, Belize, Singapore, Polinezia Franceză și Insulele Saint Vincent și Grenadine.

S-a mai decis și modificarea HCNSU nr. 111/2021 pentru stabilirea regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc în România, valabile în perioada 10.12.2021 – 08.01.2022, în sensul exceptării de la măsura carantinei pentru anumite categorii de personal navigant şi de șoferi. Noua listă intră în vigoare în 23 ianuarie, ora 00,00. Vezi lista țărilor AICI!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu