Share
Drumul expres Baia Mare-Satu Mare începe să se contureze. O fază importantă din proiect, finalizată

Drumul expres Baia Mare-Satu Mare începe să se contureze. O fază importantă din proiect, finalizată

Un important pas a fost finalizat în proiectul ce vizează drumul expres Baia Mare-Satu Mare. Au fost finalizate forajele geotehnice, care fac parte dintre cele mai dificile activități necesare pentru partea de documetație.

„Suntem în finalizare cu forajele geotehnice, una din cele mai grele activităţi din partea aceasta de documentaţie, pentru că sunt activităţi fizice. Având în vedere nodurile, podurile, pasajele construite pe acest tronson pentru fiecare este nevoie de foraj de mare adâncime să nu facem gafe în ce priveşte construirea efectivă a unui astfel de edificiu de infrastructură majoră”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan.

Obiectivul, mai spune el, este ca acest tronson de drum să preia o parte din traficul ce se desfîșoară pe rețelele de drumuri existente în prezent. Astfel, mai arată el, asta ca determina „scăderea timpului de parcurgere a distanţelor, reducerea emisiilor de substanţe poluante în atmosferă şi a nivelului de zgomot în localităţile străbătute de drumurile existente, va asigura condiţii sporite de siguranţă şi confort în trafic”, după cum mai arată proiectul.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Croetisensus

    Campanie electorală pentru Bogdanel !
    Acum in anul electoral, dintr-o dată se demarează tot felul de proiecte ! In rest 3-4 ani nimic ,doar certuri și scandaluri politice! In cel mai fericit caz o liniște totală în care aleșii și-au făcut învârtelile!!!😂

    Răspunde

Lasă un comentariu