Share
Doi băimăreni premiați în cadrul Galei Mentor pentru excelență în educație

Doi băimăreni premiați în cadrul Galei Mentor pentru excelență în educație

Gala Mentor, oraganizată de Fundația Pentru Comunitate, a răsplătit din nou, pe 11 iunie, excelența în educație. Evenimentul, ajuns la cea de-a XIV-a ediție și organizat la Cluj, a atras atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, dar a căror activitate a rămas în umbră.

„Prin acest premiu dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor”, a precizat Fundația Pentru Comunitate, organizația căreia i se datorează evenimentul.

Gala i-a pus în lumină pe acei formatori care au stimulat copiii talentați, care i-au pregătit pentru a face față competițiilor, care au căutat în permanență posibilități de dezvoltare pentru ei.

„Din nou la Gala Mentor, a XIV-a ediție. 10 profesori, antrenori, mentori propuși de discipolii lor, de colegi, de părinții campionilor, sunt premiați azi. Au fost selectați din peste 200 de propuneri. Gala este organizată de Fundația pentru Comunitate cu sprijinul Mol România. Invitat special Neculai Constantin Munteanu, voce de aur a Europei Libere, care vorbește despre mentorul său, Noel Bernard”, a scris, pe Facebook, jurnalista Brândușa Armanca, membră a juriului.

Printre cei premiați s-au numărat și doi băimăreni. Este vorba despre profesoara de limba și literatura română Tatiana Cauni de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” și Costel Bașa, antrenor de caiac-canoe.

Felicitări!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu