Share
Distracție în zăpadă: Azi se deschide prima pârtie pentru sănii, la Cavnic. Lista completă a regulilor de respectat la săniuș

Distracție în zăpadă: Azi se deschide prima pârtie pentru sănii, la Cavnic. Lista completă a regulilor de respectat la săniuș

Vești bune de la SuperSki Cavnic. Începând cu ziua de sâmbătă, de la ora 12.00, se deschide pârtia de sănii. Lungimea acesteia este de 60 de metri.

Foarte important de spus este faptul că va fi permis doar cu săniile din dotarea SuperSki, iar acestea vor fi dezinfectate după fiecare client. Detalii și tarife pe www.superskicavnic.ro (se pot achiziționa doar cartele pe număr de urcări)

Întrucât ne aflăm în plină pandemie, va trebui respectat un set de reguli. Păstrați distanța de doi metri la linia de îmbarcare și la casa de bilete. Masca sau cagula este obligatorie, iar mănușile sunt recomandate. Restaurantul servește mâncare doar în regim de take away, adică poate fi ridicată de la geamul exterior al restaurantului.

În ceea ce privește pârtia Roata 1, administratorii au anunțat faptul că nu există șanse de deschidere în acest weekend, cel mai probabil acest lucru urmând să se întâmple după 1 decembrie. Turiștii sunt rugați să respecte regulile necesare pentru a limita răspândirea virusului. Spre exemplu, vor exista restricții la telescaun, iar cei care nu schiază nu vor putea sta la baza pârtiei în calitate de spectatori. Ei vor putea să urce/coboare cu telescaunul sau să achiziționeze bilet pentru zona special amenajată pentru sănii. Administratorii au avertizat că nu se știe ce restricții vor mai apărea, întrucât situația este în dinamică. Între timp, aceștia au anunțat că vor continua să producă zăpadă artificială și pârtii întreținute.

Referitor la Pârtiile Icoana Cavnic, administratorii și-ar dori să deschidă zilele acestea. Nu se știe încă exact ziua și ora. Cel mai probabil zona de tubing va fi prima care se va deschide. La fel, zilele trecute, administratorii de la Șuior au anunțat că se lucrează la producerea zăpezii artificiale. Vom reveni cu detalii!

DirectMM.ro

Lasă un comentariu