Share
Distincții onorifice pentru pompierii rezerviști maramureșeni (FOTO)

Distincții onorifice pentru pompierii rezerviști maramureșeni (FOTO)

În conformitate cu legile, ordinele și regulamentele în vigoare, șase pompieri rezerviști maramureșeni au primit distincții onorifice, cu ocazia Zilei de 31 mai – Ziua Rezervistului Militar.

Astfel, col.(r) Marian Drăgan și lt.col.(r) Sorin Popescu au fost distinși cu Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, prin ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, iar plt.adj.șef(r) Ilie-Mugurel Bacinschi, plt.adj.șef(r) Ioan-Lucian Oșan, plt.adj.(r) Petru Urda și MM.pr.(r) Mihai-Vasile Roman li s-a conferit Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a, prin ordin al col. Ioan-Ioniță Sîrb, inspector șef (D) al I.S.U. Maramureș.

Rezerviștii au primit distincțiile onorifice, la propunerea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I., filiala “Pintea Viteazu” Maramureș, pentru activitatea meritorie în cadrul asociației.

Alți cinci rezerviști au primit distincții onorifice de Ziua Națională a României, în data de 1 decembrie 2020: col.(r) Ioan-Daniel Mureșan , col.(r) Eugen Nour, lt.col.(r) Adrian-Vasile Sabou- Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, respectiv plt.adj.șef(r) Marius Crâncău și plt.adj.(r) Petru Iura – Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a.

I.G.S.U. a mai conferit distincții onorifice gl.bg.(r) Ion Pop –  Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a I-a și col.(r) Ioan Popescu, Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, în anul 2019.

Felicitări tuturor, sănătate și succes în toate activitățile pe care le desfășoară și după încheierea carierelor militare! – transmit reprezentanții ISU Maramureș.

Lasă un comentariu