Share
Din suflet pentru suflete: Chef Vasile Hotca a gătit, la Bisericuța de Lemn din Baia Mare, peste 180 de porții de mâncare pentru nevoiași (VIDEO ȘI FOTO)

Din suflet pentru suflete: Chef Vasile Hotca a gătit, la Bisericuța de Lemn din Baia Mare, peste 180 de porții de mâncare pentru nevoiași (VIDEO ȘI FOTO)

Ziua de duminică, 13 decembrie, a adus o nouă acțiune de suflet la Bisericuța de Lemn din centrul municipiului Baia Mare (Parohia Ortodoxă „Sfântul Iosif Mărturisitorul”).

Aici, la cantina centrului social multifuncțional, se gătește, în fiecare duminică, mâncare pentru cei nevoiași. Însă, cum trăim vremuri grele, masa caldă se oferă la pachet beneficiarilor de servicii sociale. În plus, fiindcă se apropie marea sărbătoare a Nașterii Domnului, se gătesc preparate de post.

Duminica aceasta, masa caldă a fost gătită de chef Vasile Hotca, cunoscut pentru acțiunile sociale pe care le inițiază sau participă. Alături de el au venit soții Adi și Oana Birta, care au inițiat campania “Din suflet pentru suflete”, dar și doamna Maria Mezei. Evident, gazde au fost părintele Vasile Fodoruț, preotul paroh al Parohiei Parohia Ortodoxă „Sfântul Iosif Mărturisitorul” și toți slujitorii din cadrul Bisericuței de Lemn, care oferă sprijin sufletesc și social celor mai puțin norocoși.

Chef Vasile Hotca va prepara masa duminicală și săptămâna viitoare. „Mulțumesc tuturor celor implicați în proiectul nostru, în mod excepțional doamnei Maria Mezei. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al dumneavoastră, am reușit să oferim o masă caldă celor aproximativ 180 de suflete. Vă promit că nu am să mă opresc aici! Duminica viitoare, tot în acest minunat, unde împreună facem lucruri mărețe, vom continua demersul nostru! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi și pe cei dragi vouă!”, a punctat chef Vasile Hotca.

Cătă ȚINEGHE

Lasă un comentariu