Share
Destinația anului în România!: S-a anunțat câștigătoarea! Țara Maramureșului, doar finalistă! Marele titlu a mers în Banatul Montan! (FOTO)

Destinația anului în România!: S-a anunțat câștigătoarea! Țara Maramureșului, doar finalistă! Marele titlu a mers în Banatul Montan! (FOTO)

Destinația anului în România! S-a anunțat câștigătoarea! Țara Maramureșului, doar finalistă! Marele titlu a mers tocmai în Banatul Montan, au anunțat organizatorii, iar premiul juriului, la Oradea.

Zilele acestea s-a făcut marele anunț în ceea ce privește competiția Destinația Anului 2021 în România. Din păcate pentru noi, Țara Maramureșului nu a câștigat marele titlu, însă nici nu s-au făcut prea mari eforturi pentru a susține regiunea noastră.

„Au fost 18.000 de nominalizări pentru mai mult de 150 de destinaţii, au rămas 6 finaliste, am trimis echipe de exploratori, ghizi internaţionali şi vloggeri cunoscuţi pentru a descoperi fiecare dintre aceste zone. Peste jumătate de milion de români au interacţionat online cu acest proiect, iar 50.000 dintre aceştia au votat!

Publicul, dar şi juriul au decis! Banatul Montan este Destinația Anului 2021, iar Premiul Juriului merge la Oradea! La capătul acestor 100 de zile de căutări rămânem nu doar cu un câștigător al marelui trofeu (Banatul Montan) și un câștigător al premiului juriului (Oradea), dar și cu inspirația unei liste de destinații românești de neratat. Vă mulţumim tuturor pentru implicare!”, arată organizatorii competiției naționale.

„18.000 de nominalizări pentru mai mult de 150 de destinații, ceea ce dintr-o dată ne arată o hartă foarte bogată a atracțiilor turistice din Romania. Proiectul a adus în lumina reflectoarelor destinații din țară care s-au bucurat de un număr mare de nominalizări: Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna, Alba Iulia, Brașov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Argeș, Țara Hațegului, Toplița, Zărnești – Piatra Craiului, Bucovina, Oltenia de Sub Munte, Piatra Neamț. Dar șase destinații, cu cel mai mare număr de nominalizări au devenit Finaliste: Delta Dunării, Brăila, Iași, Țara Maramureșului, Oradea si Banatul Montan. Pentru a departaja intre aceste finaliste, am trimis doua echipe de Exploratori, ghizii internaționali de la Romanian Thrills si vloggerii de la Valize Vesele însoțiți de echipe de filmare pentru a surprinde esența fiecărei destinații într-o emisiune de promovare difuzate de Prima TV. Astfel, românii au putut vota destinația preferata pe www.destinatiaanului.ro. Peste jumatate de milion de romani au interacționat online cu paginile Destinația Anului, iar 53 000 dintre aceștia și-au exprimat opțiunea, votul lor contând pentru 50 din maximul de 100 de puncte pe care le putea primi o destinație.

Cu cel mai mare număr de voturi ale publicului, fiind si #1 in preferința Exploratorilor, Banatul Montan a acumulat 96 de puncte din maximum 100, devenind Destinația Anului 2021 in Romania”, arată organizatorii competiției naționale.

S-a vorbit desigur pe rețelele de socializare cât de corect a fost votul publicului, în condițiile în care, susțin unii internauți, s-ar fi votat și de mai multe ori de către un ID. Felicitări câștigătorilor și trebuie să punctăm și ierarhia competiției, așa cum a fost ea anunțată, respectiv locul 1 – Banatul Montan (96 puncte), locul 2 – Oradea (91 puncte), locul 3 – Iași (82 puncte), locul 4 – Țara Maramureșului (79 puncte), respectiv locurile 5-6 în finală, Delta Dunării și Brăila (65 puncte). Sperăm că va fi cu mai mult noroc pentru Țara Maramureșului, care merită în mod evident vizitată și admirată, în competiția de anul viitor.

C.Ț.

Foto deschidere și interior premiu – destinatiaanului.ro

Foto ierarhie – credit Mihai Bulai

Citește și

Destinația anului în România: Votează Țara Maramureșului pentru marele premiu al competiției naționale! Vezi exact cum trebuie să procedezi


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu