Share
Depozit neautorizat de deșeuri în Baia Mare

Depozit neautorizat de deșeuri în Baia Mare

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș a efectuat un control într-un amplasament situat pe strada Motorului.

Aici au existat indicii conform cărora se depozitează necontrolat și în mod neautorizat diverse deșeuri. Ca atare, comisarii maramureșeni s-au autosesizat.

Aceștia au verificat amplasamentul în cauză și au constatat că bănuielile se confirmă, ca atare au aplicat și o sancțiune contravențională, impunând salubrizarea locului.

”Din verificarea amplasamentului, s-a constatat depozitarea necontrolată de deșeuri provenite din construcții și amenajări – recipienți de vopsele lavabile, ambalaje de hârtie-carton, plastic, saci cu molozuri – tencuieli, elemente de tâmplărie, deșeuri de poliestiren, vată minerală de la izolații exterioare, diverse ambalaje din deșeuri municipale, toate fiind amestecate și depozitate direct pe sol. Pentru neconformitățile constatate, s-a aplicat amendă contravențională în cuantum de 60.000 lei și s-a impus măsura salubrizării amplasamentului și valorificare/eliminarea deșeurilor cu un operator autorizat”, arată reprezentanții Gărzii de Mediu din Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu