Share
De Ziua Copilului: Biblioteca Județeană Baia Mare a premiat „Cel mai bun şi Cel mai fidel cititor”

De Ziua Copilului: Biblioteca Județeană Baia Mare a premiat „Cel mai bun şi Cel mai fidel cititor”

În fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Iunie, la Serviciul Împrumut carte pentru copii şi tineret sunt premiaţi cei mai mici cititori ai bibliotecii, pentru plăcerea pe care o au de a citi.

10 copii care iubesc poveştile, benzile desenate, cărţile de cultură generală sau de aventură sau cele cu prinţi şi prinţese au fost recompensaţi, în cadrul celei de-a XXX-a ediţii a concursurilor „Cel mai bun cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii şi tineret ” şi „Cel mai fidel cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii şi tineret”. Concursurile se desfăşoară pe categorii de vârstă, de la preşcolari până la şcolari mari, ţinând cont de calitatea şi cantitatea lecturii şi de disciplina de cititor (restituirea la timp şi în bune condiţii a documentelor de bibliotecă).

Copiii premiaţi, în data de 30 mai, au fost: cel mai fidel cititor Maria Ionescu, cel mai fidel utilizator – Compartiment Ludotecă, Emma Zetea, cei mai buni cititori: preşcolari: Andra Vaşvari, Carla Podină; Şcolari mici: Vlad Balea, Ingrid Bartha, Levi Mura; şcolari mari: Mihai Miholca, Luca Mura şi Alexandru Stan.

Copiii premianţi au fost felicitaţi de conducerea Bibliotecii Judeţene şi răsplătiţi cu diplome şi cărţi potrivite vârstei lor.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu