Share
De 1 iunie, PNL Baia Mare și deputatul Călin Bota le oferă un spectacol de teatru și multe surprize copiilor maramureșeni

De 1 iunie, PNL Baia Mare și deputatul Călin Bota le oferă un spectacol de teatru și multe surprize copiilor maramureșeni

De 1 Iunie, copiii maramureșeni sunt așteptați la un spectacol de teatru de excepție, unde vor avea parte de multe surprize special pregătite pentru ziua lor. Organizația PNL Baia Mare, împreună cu deputatul Călin Bota, au organizat mai multe evenimente pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului.

Începând cu ora 11.00, cei mici, însoțiți de părinți și bunici, sunt așteptați la Teatrul Ararat pentru a se bucura de o piesă de teatru de excepție – ”Când jucăriile spun pa”, un spectacol realizat de Claudiu Pintican. De asemenea, pe copii îi așteaptă premii și multe alte surprize pregătite pentru a sărbători împreună Ziua Copiilor.

,,Îmi doresc să aducem bucurie și multe zâmbete pe fețele copiilor în fiecare zi, iar în această zi specială, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copiilor,  ne-am gândit să le oferim un spectacol de teatru dedicat lor, împreună cu alte surprize pe care le-am  pregătit împreună cu colegii mei de la PNL Baia Mare. Vrem să le oferim copiilor o zi în care să se bucure din plin de această sărbătoare.”, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Cei care doresc să participe la spectacolul de teatru, o pot face accesând link-ul următor: https://forms.gle/TdCjViJNWmBdTXPN7.

Biroul de presă

PNL Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu