Share
Dan Daniel, maestrul viorii, ne va încânta în cadrul concertului „65Aniversar” al Ansamblului „Transilvania”

Dan Daniel, maestrul viorii, ne va încânta în cadrul concertului „65Aniversar” al Ansamblului „Transilvania”

Dan Daniel va încânta publicul prezent la concertul extraordinar „65Aniversar”, organizat de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” în perioada 15-17 martie.

„În lumina reflectoarelor și în inimile celor ce iubesc muzica, Dan Daniel strălucește ca un maestru al viorii! Cu o carieră impresionantă ca dirijor și membru al orchestrei Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, Dan Daniel este o comoară a muzicii românești.

Talentul său înnăscut și pasiunea pentru vioară l-au ghidat încă de mic, avându-l ca model pe îndrăgitul Victor Negrea. Astăzi, împărtășește cu generozitate cunoștințele sale ca profesor de vioară la Școala Populară de Arte „Liviu Borlan” din Baia Mare. O viață dedicată artei!

Ne bucurăm din suflet să îl avem alături la concertul „65Aniversar” în data de 15 martie şi aşteptăm cu nerăbdare revederea cu dânsul! Vă invităm şi pe dumneavoastră să-i fiți alături!”, transmit cei de la Ansamblu.

Așadar, îl puteți vedea pe 15 martie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Bilete se pot achiziționa de la sediul Ansamblului „Transilvania” (Baia Mare, bd. Traian) sau online de pe linkurile iaBilet.ro atașate mai jos.

Abonament pentru cele trei zile de concert, aici – https://www.iabilet.ro/bilete-baia-mare-65-aniversar…/

L.C.H.

Citește și

Eveniment extraordinar la aniversare: Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” împlinește 65 de ani de activitate


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu