Share
CSM Sighetu Marmației, aproape de Liga 2

CSM Sighetu Marmației, aproape de Liga 2

Azi, 25 mai, se vor cunoaște echipele calificate în finalele barajului pentru Liga 2.

În această fază, Maramureșul are o reprezentantă, CSM Sighetu Marmației, care a reușit un sezon foarte bun, terminând play-off-ul pe locul 2.

CSM Sighetu Marmației (locul 2, seria 10) a întâlnit Gloria Bistrița (locul 1, seria 9). În prima manșă a fazei semifinale a barajului de promovare în Liga 2, s-a încheiat nedecis, 0-0.

Ca atare, returul, programat sâmbătă, la ora 17,30, în Bistrița-Năsăud, va stabili echipa calificată în finala barajului și care va întâlni, pentru un loc în Liga 2, echipa câștigătoare din dubla dintre Unirea Ungheni și SCM Zalău (în tur, 3-0).

Runda finală a barajelor urmează să se dispute tot în dublă manșă (1 și 5 iunie). Câștigătoarele celor cinci finale vor promova direct în ediția 2024-2025 a Ligii 2. Al şaselea loc promovabil din Liga 3 va fi ocupat de o echipă dintre învinsele în finalele barajelor. Aceasta va fi desemnată printr-o „competiție” formată din semifinale și finală (cu un singur joc pe terenul primei extrase la „împerechere”), la care vor participa cele mai bune 4 dintre cele 5 echipe învinse în finalele barajelor, conform FRF.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu