Share
Copil înecat în Ieud la o piscină! Ce spun polițiștii maramureșeni!

Copil înecat în Ieud la o piscină! Ce spun polițiștii maramureșeni!

Copil înecat în Ieud la o piscină! Ce spun polițiștii maramureșeni!

Sâmbătă, 23 iulie, la ora 15:06, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă, au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că un minor sa înecat în piscina din curtea unui imobil din localitatea Ieud.

Deplasați la fața locului, lângă piscină, a fost identificat corpul unui băiat de 11 ani din Ieud, asupra căruia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare. Totodată, la fața locului a intervenit și un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul minorului.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga Spitaluilui Sighetul Marmației în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauză decesului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, mai arată reprezentanții IPJ Maramureș.

Se pune întrebarea firească de ce a lipsit un angajat specializat care să supravegheze scalda. Conform unor informații, mai mulți copii s-ar fi înțeles să se scalde în piscină, fără știrea părinților. Ancheta polițiștilor va face lumina în acest caz.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu