Share
Controale în Maramureș: Zone aglomerate, terase, societăți comerciale și mijloace de transport în comun, verificate de autoritățile din județ

Controale în Maramureș: Zone aglomerate, terase, societăți comerciale și mijloace de transport în comun, verificate de autoritățile din județ

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19, au anunțat reprezentanții IPJ Maramureș.

La activitățile desfășurate ieri, 3 august, au participat 115 de polițiști din cadrul IPJ Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş.

„Astfel, la nivelul județului Maramureş, echipele mixte de control au executat 5 acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 99 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 44 mijloace de transport, din care 21 mijloace de transport public în comun și au fost legitimate 176 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.000 de lei. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, a declarat Romeo Tămășan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19. Poliţiştii le mulţumesc cetăţenilor responsabili care respectă şi au înţeles importanţa măsurilor de protecţie sanitară.

C.Ț.

Lasă un comentariu