Share
Continuă verificările în Maramureș: Zonele aglomerate, controlate de autorități. Au fost aplicate noi sancțiuni contravenționale. Vezi recomandările autorităților

Continuă verificările în Maramureș: Zonele aglomerate, controlate de autorități. Au fost aplicate noi sancțiuni contravenționale. Vezi recomandările autorităților

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19, au anunțat reprezentanții IPJ Maramureș.

La acţiunile desfășurate ieri, 27 iulie, au participat 151 de polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş.

„Astfel, la nivelul județului Maramureş, echipele mixte de control au executat şase acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 73 de societăți comerciale /persoane fizice autorizate, 38 mijloace de transport, din care 3 mijloace de transport public în comun și au fost legitimate 110 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, a declarat Romeo Tămășan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19. Poliţiştii le mulţumesc cetăţenilor responsabili care respectă şi au înţeles importanţa măsurilor de protecţie sanitară.

C.Ț.

Lasă un comentariu