Share
Circ în toată regula: În județul Maramureș patru bărbați, amețiți de alcool, protagoniștii unei altercații cu furci și parbriz făcut țăndări! Iată ce zice IPJ!

Circ în toată regula: În județul Maramureș patru bărbați, amețiți de alcool, protagoniștii unei altercații cu furci și parbriz făcut țăndări! Iată ce zice IPJ!

Circ în toată regula! În județul Maramureș patru bărbați, amețiți de alcool, protagoniștii unei altercații cu furci și parbriz făcut țăndări! Iată ce zice IPJ!

Scandal uriaș în acest weekend în cartierul sighetean Iapa. Doi vecini s-au luat la harță, din câte se pare, pe fondul consumului de alcool. S-a ajuns la pagube materiale și la intervenția oamenilor legii.

„Sâmbătă seara, 20 noiembrie, la ora 19.55, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 46 de ani din municipiu cu privire la faptul că pe strada Iapa are loc un scandal. Deplasați la fața locului, polițiștii din Sighetu Marmației au identificat apelantul și alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 31 si 48 de ani, și au constatat faptul că pe fondul unor neînțelegeri, unul dintre aceștia a distrus parbrizul unui autoturism.

Persoanele implicate în altercație au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Sighetu Marmației. În cauză, polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61 din 1991 pentru provocare, respectiv participare la scandal și pentru împiedicarea sub orice formă a organului de urmărire penală sau de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori a altui organ de stat de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.

Foto generic public domain


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu