Share
Chefi la cuțite Show: Reacția chef-ului băimărean Florin Revesz după sezonul 9: „Sunt mândru de meseria aleasă și am să continui pe acest drum” (VIDEO ȘI FOTO)

Chefi la cuțite Show: Reacția chef-ului băimărean Florin Revesz după sezonul 9: „Sunt mândru de meseria aleasă și am să continui pe acest drum” (VIDEO ȘI FOTO)

S-a sfârșit sezonul 9 al show-ului TV Chefi la cuțite. În marea finală s-au calificat Narcisa Birjaru (echipa Cătălin Scărlătescu), Cătălin Amarandei (echipa Florin Dumitrescu) și Elena Matei (echipa Sorin Bontea). Câștigătoare a fost desemnată Narcisa Birjaru.

Însă, până în semnifinale s-a aflat și un băimărean, Florin Revesz. În vârstă de 27 de ani, locuiește în Baia Mare și este de meserie bucătar. Familia lui a vrut ca Florin Revesz să devină inginer și l-au încurajat în această direcție, însă tânărul nu și-a terminat studiile, pentru că s-a dedicat total bucătăriei.

„Toți cei din familie își doreau să devin un domn respectat în viață, un inginer. Mi-am dat seama că bucătăria este maim ult decât o pasiune, că ar putea să fie un mod de viață și, până la urmă, în paralel cu facultatea de construcții am făcut și bucătărie. Eu sunt sigur că o să ajung un bucătar bun și voi lua și acea licență de inginer ca să pot să o pun în ramă acasă, să o vadă mama și cu tata de fiecare dată când trec pe lângă ea”, a mărturisit concurentul, în audițiile Chefi la cuțite.

Deși practică meseria de bucătar de doi ani de zile, Florin Revesz este convins că asta vrea să facă în viață. Prima interacțiune cu o bucătărie profesională a avut-o în America, unde a fost plecat cu programul „work and travel”. Acolo, tânărul a curățat legume, a spălat vase și a început călătoria în lumea gastronomiei. Iată reacția lui Florin Revesz după sezonul 9! „Am ajuns la sfarsit. Daca cineva m-ar fi intrebat cu cativa ani in urma daca ma vad intr-un show TV, probabil as fi ras. Dar pot sa spun sincer ca aceasta experienta a fost un rollercoaster de trairi noi. Ma bucur ca am acceptat aceasta noua provocare, asa cum a venit ea, cu bune si rele. Sunt mandru de meseria aleasa si am sa continui pe acest drum…pana nu mai am gust, penseta sau alte ustensile. Eu sincer consider ca cel mai mare castig sunt oamenii. De aceea doresc sa le mulțumesc.

Multumesc celor 3 chefi pentru aprecierea oferita atunci cand fiecare “m-a furat” in echipa lui. Multumesc colegilor alaturi de care am trait aceasta experienta. Am creat multe prietenii frumoase pentru care sunt foarte recunoscator. Multumesc lama fina! Felicitari tutoror indiferent de punctul ajuns in competitie!! Felicitari Catalin Amarandei, pentru finala. Sti bine ca ai toata aprecierea mea, bro! Elena Matei, a fost o placere sa lucrez alaturi de tine in finala. Felicitari pentru toata munca depusa.
Multumesc Chefi la cuțite!”, a scris Florin Revesz.

C.Ț.

1 Comentariu în această postare

  1. Un băiat de nota 10 cu felicitari

    Răspunde

Lasă un comentariu