Share
CE 2022: Cristina Neagu, în echipa ideală!

CE 2022: Cristina Neagu, în echipa ideală!

CE 2022: Cristina Neagu, în echipa ideală!

Cristina Neagu a fost inclusă în echipa ideală a Campionatului European de handbal feminin 2022, în urma voturilor exprimate de fani.

Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare pe postul de inter stânga (39 de goluri în 6 meciuri), lucru care s-a întâmplat și la edițiile din 2010, 2012 și 2014.

Crina Pintea a fost nominalizată pentru postul de pivot. Cristina Neagu a anunțat că aceasta a fost ultima sa participare alături de naționala României la un Campionat European. Jucătoarea noastră este cea mai bună marcatoare (303 goluri) din istoria competiției continentale (atât la feminin, cât și la masculin).

CE de handbal feminin​ – All-Star Team – Portar: Cleopatre Darleux (Franța), Apărătoare: Kathrine Heindahl (Danemarca), Extrema stânga: Emma Friis (Danemarca), Inter stânga: Cristina Neagu (România), Centru: Stine Oftedal (Norvegia), Inter dreapta: Katrin Klujber (Ungaria), Extremă dreapta: Jovanka Radicevic (Muntenegru), Pivot: Pauletta Foppa (Franța), Cea mai bună jucătoare: Henny Reistad (Norvegia).

DirectMM.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu