Share
Cazul crimei de la pălincia din Șomcuta Mare: Ucigașul a avut discernământ atunci când a comis fapta! Și-a înjunghiat victima direct în inimă! Detalii șocante!

Cazul crimei de la pălincia din Șomcuta Mare: Ucigașul a avut discernământ atunci când a comis fapta! Și-a înjunghiat victima direct în inimă! Detalii șocante!

Noutăți în cazul crimei din Șomcuta Mare, cu doi protagoniști din satul maramureșean Berchez. Un tânăr a fost ucis cu sânge rece de un consătean. Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional!

Instanța maramureșeană a admis, în data de 10.06.2021, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.06.2021, până la data de 09.07.2021 inclusiv, a unui inculpat în vârstă de 53 de ani cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal.

„Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în cursul nopţii de 29/30 mai 2021, aflându-se împreună cu victima în horincia din Şomcuta Mare, pe fondul consumului de alcool, a lovit-o pe aceasta cu un obiect contondent, posibil pumn, după care i-a aplicat lovituri cu un cuţit în zona capului şi a înjunghiat-o în inimă.

Folosindu-se de un al doilea cuţit, a lovit-o în abdomen, penetrându-i ficatul, loviturile aplicate conducând la decesul victimei. După comiterea agresiunii, utilizând furtunul de la pompă, inculpatul a încercat, prin spălare, să şteargă urmele faptei. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, au arătat reprezentanții instanței maramureșene cu privire la acest caz deosebit de sângeros care a șocat comunitatea.

„Încheierea penală nr. 44/DL din 10.06.2021:În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 al. 1 şi 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 443/P/2021, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Fodor Nicolae, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile începând cu 10 iunie 2021 până la 9 iulie 2021 inclusiv. Potrivit art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția pe scurt.

C.Ț.

Citește și

Actualizare: Crimă în Maramureș: Tânăr din Berchez, găsit fără suflare la o pălincie din orașul Șomcuta Mare. Ce spune IPJ Maramureș

Lasă un comentariu