Share
Caz terifiant la noi: În județul Maramureș un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit, decedat, într-un sac de plastic, pe Câmpu Negru!

Caz terifiant la noi: În județul Maramureș un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit, decedat, într-un sac de plastic, pe Câmpu Negru!

Caz terifiant la noi: În județul Maramureș un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit, decedat, într-un sac de plastic, pe Câmpu Negru!

Un caz absolut terifiant s-a produs în municipiul Sighetu Marmației. Un adolescent s-a stins în condiții suspecte într-o gosppodărie din cartierul Câmpu Negru. Tatăl său nu l-a îngropat, ci a ținut totul la secret, se pare că pentru a încasa alocația pentru handicap, teorie neconfirmată încă oficial.

Un vecin a sesizat toată situația. Cum nu mai văzuse copilul de zile întregi, a cerut să îl vadă, dar tatăl a refuzat categoric. Atunci omul s-a dus direct la poliție să reclame absența adolescentului din peisaj. Bănuielile s-au adeverit, din păcate, tânărul fiind decedat deja de mult timp, aproximativ o lună, cadavrul fiind într-un sac de plastic, în cușca aparținând câinelui.

Să mai spunem și că adolescentul avea un frate de 16 ani și stătea cu tatăl, mama fiind decedată, dar bărbatul fiind acum într-o relație. Vecinul care a contactat poliția arată pentru vasiledale.ro că: ”Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd. Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament. I-am spus lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil. Nu a vrut. I-am spus că îl denunț la poliție. Așa am și făcut. Am sunat la poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort. Eu nu cred că l-ar omorât. Eu cred că s-a speriat că a murit și nu a știut ce să facă. Nu este un om violent. Trăiește cu o femeie, mama copilului a decedat. Și zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu știu ce să spun. Asta le-am spus și polițiștilor”.

„Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani. Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, arată reprezentanții IPJ Maramureș. „În cauză, verificarile continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și profanare de cadavre”, mai arată reprezentanții IPJ Maramureș. Bănuiala este că ar fi fost lăsat fără mâncare și apă, fapt care ar fi condus la decesul acestuia. DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor, in vârstă de 16 ani. Acesta este găzduit în Centrul de primire in regim de urgenta Sighetu Marmației și beneficiază de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologică.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu