Share
Care este situația circulației pe șoselele maramureșene

Care este situația circulației pe șoselele maramureșene

Care este situația circulației pe șoselele Maramureșului, anunț InfoTrafic!

A plouat in cursul noptii in zonele de ses si de deal. La munte precipitatiile au fost sub forma de lapovita si ninsoare. Sectoarele de drumuri nationale au carosabilul curat si umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu patru utilaje si au raspandit 16 tone de material antiderapant, arată acum CJSU Maramureș.

Sectoarele de drumuri judetene au partea carosabila curata si umeda. Angajatii SC Drumuri si Poduri au intervenit cu cinci utilaje si au imprastiat 32 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit. Ploua slab in zona de ses a judetului. Pe Dealul Hera precipitatiile sunt sub forma de lapovita, iar in Pasul Gutai si in Pasul Prislop ninge. Vizibilitatea in trafic este buna. Vantul sufla slab, la moderat, cu intensificari temporare pe creste.

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, temporar noros in prima parte a intervalului, cand local se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ploaie. La munte vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, mai arată acum CJSU Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4-5 si 7-9 grade, iar cele minime intre 1-2-3-4 grade. Izolat se va semnala ceata.

C.Ț.

Foto – Arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu