Conferința „Didactică și Hermeneutică. Despre fundamentele filosofice ale artei predării” va avea loc la Centrul Universitar Nord Baia Mare - 14 minute în urmă
Junioarele 2 de la CS Marta s-au calificat la turneul final Perseverență - 44 minute în urmă
Echipa de volei a Colegiului Național „Mihai Eminescu” s-a calificat în etapa națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar - 1 oră în urmă
MAI: Avertizare privind o campanie de influențare a alegerilor pe internet - 2 ore în urmă
Elevii de la Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde” din Seini au participat la ceremonia de încheiere a programului „Să învățăm de la specialiști europeni” - 2 ore în urmă
Casa din Piața Gorki – proză de Marian Ilea (XVI) - 2 ore în urmă
Seminarul internațional „Dossier statistico immigrazione 2024”, la Biblioteca Județeană - 3 ore în urmă
Comedia „Soțiile noastre” se va juca la Vișeu de Sus - 3 ore în urmă
Elevii de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” au avut onoarea de a-l cunoaște pe actorul Bogdan Bob Rădulescu - 4 ore în urmă
Atelier de storytelling pentru adolescenți la Târgu Lăpuș - 5 ore în urmă
Cafeaua, o adicție pentru majoritatea oamenilor
Indiferent de eveniment, spunem că ieșim la cafea: chiar dacă e suc, apă, bere, mereu spunem că mergem la o cafea. Conform studiilor realizate de Nestle România au existat 4.735 de ocazii de băut cafea. Printre băuturile preferate s-au numărat cele fierbinți negre și îndulcite, iar în topul românilor s-au aflat cele cu lapte. White Coffee, Cappuccino, Flat White, Latte/Latte Macchiato, White Americano și Frappuccino nu sunt uitate. Mulți români au acasă aparate de cafea cu capsule. Totul este mult mai rapid, însă cu un gust excelent. E acel moment care îți face dimineața mai bună: după o noapte de învățat, după o mahmureală serioasă sau te ajută să te pregătești pentru o nouă zi încărcată de evenimente.
Consumul de cafea rece crește în special în perioada iulie-august, ceea ce e normal având în vedere că aceasta este perioada în care temperaturile înregistrează de obicei cele mai înalte valori. Astfel, ocaziile de consum cresc odată cu temperaturile, iar cafeaua rece este o alternativă optimă pentru răcorire.Frappe-ul este una dintre băuturile favorite de cafea rece. El este băut de peste 60 de ani de către consumatorii din întreaga lume. Acesta a fost inventat în septembrie 1957 de către un angajat Nestle din Salonic, ajungând să devină emblematic pentru brand.
Lăcrimioara ZOTA