Share
Ca și când nu ar fi fost de ajuns: Autospecială ISU, plină cu maramureșeni, răsturnată în Cluj. Făcea parte din coloana cu cei întorși din Paris (FOTO)

Ca și când nu ar fi fost de ajuns: Autospecială ISU, plină cu maramureșeni, răsturnată în Cluj. Făcea parte din coloana cu cei întorși din Paris (FOTO)

Situație incredibilă în municipiul Cluj Napoca. O autospecială SMURD aparținând de ISU Maramureș, care transporta 14 persoane de loc din județul nostru, s-a răsturnat pe o parte în urma impactului cu un alt autovehicul pe strada Giuseppe Garibaldi din capitala Ardealului. Autospeciala făcea parte din coloana care transporta maramureșenii sosiți pe aeroportul din Cluj în județul de baștină. Grupul urma să ajungă în centrele de carantină din Sighetu Marmației.

“Microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franța), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriaţii. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locațiile de carantină” – au arătat reprezentanții ISU Cluj.

Trebuie să spunem că, în cursul zilei de astăzi, a sosit ultimul zbor cu români, sosit din Paris pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj, înainte de instituirea restricțiilor temporare la nivel național. În cursa aeriană se aflau români din Cluj, Maramureș, Satu Mare, Bistrița Năsăud și Cluj. Cei din Cluj au fost plasați în carantină pe raza județului, iar ceilalți au fost trimiși, în convoaie, către județele de proveniență. În acest context a avut loc accidentul în care au fost implicați maramureșenii.

Vom reveni cu informații!

C.Ț.

Lasă un comentariu