Share
„Bun de Maramureș” – Târg de Sfântă Mărie la Muzeul Satului din Baia Mare

„Bun de Maramureș” – Târg de Sfântă Mărie la Muzeul Satului din Baia Mare

În perioada 15 – 16 august, între orele 10.00 și 18.00, la Muzeul Satului din Baia Mare (str. Dealul Florilor, nr.1) va avea loc Târgul de Sfântă Mărie „Bun de Maramureș”.

Meșteri populari și producători locali aduc produse tradiționale, atent meșteșugite, ceramică, podoabe și bunătăți de pus pe masă ori în cămară. Copiii sunt așteptați la ateliere demonstrative în grupe de maxim 10 copii, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor impuse de autorități. Atmosfera va fi completată de muzică autentică și voie bună.

Acesta este organizat de Muzeul Județean de Etnografie și Artă Popuară Maramureș, în parteneriat cu autoritățile județene, Ansamblul Folcloric Național „Transilvania „, Asociația „Bun de Maramureș” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureş.

„Accesul la târg se face în urma termometrizării non contact (temperatura max. admisă 37.2), iar purtarea măștii este obligatorie. Vă rugăm să respectați distanța socială pentru protejarea sănătății dumneavoastră și a celor din jur!”, spun organizatorii.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu