Share
Autorulota ZU ajunge și în Baia Mare

Autorulota ZU ajunge și în Baia Mare

Din 16 iunie, timp de 2 săptămâni, cel mai ascultat matinal de radio din România – Radio ZU – străbate peste 2000 de km și transmite în direct, în fiecare zi, din alt oraș. Traseul e necunoscut și asta face parte din aventură.

„Nu ne luăm concediu vara, studioul nostru este țara! Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea Teodorescu vin la tine cu Autorulota ZU!

Anul acesta, RadioAventura începe odată cu EURO Aventura tricolorilor. O să prindem toate cele 3 meciuri ale României, pe traseu. Acolo unde o să fim, când începe meciul, acolo ne oprim. Ridicăm un ecran gigant și ne uităm la meci împreună cu orașul respectiv. Primul meci este pe 17 iunie, la ora 16:00. Nu știu unde o să fim atunci, pentru că noi aflăm care e următorul oraș atunci când plecăm, duminică, pe 16 iunie, din parcarea Radio ZU”, a spus Mihai Morar la Morning ZU, când a făcut anuntZU’ despre a patra ediție de RadioAventura.

Autorulota ZU va ajunge și în Baia Mare mâine. „Vineri, pe 21 iunie, îți dăm întâlnire în Piața Libertății din Baia Mare, unde Morar, Buzdu, Emma și Tea vor face ANUNTZU’ anului.

Iar sâmbătă, pe 22 iunie, urmărim împreună meciul România-Belgia, la terasa Millennium din Baia Mare. Două fire, două paie, luați Belgia la bătaie! Sâmbătă, la ora 22:00, în Piața Libertății din Baia Mare”, anunță Radio ZU.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu