Share
Automobilism. Natalia Iocsak (CS Minaur Baia Mare) a obținut două victorii în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național de rally-sprint (FOTO)

Automobilism. Natalia Iocsak (CS Minaur Baia Mare) a obținut două victorii în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național de rally-sprint (FOTO)

Încă o performanță pentru Natalia Iocsak, legitimată la Secția de Automobilism a CS Minaur Baia Mare.

Sportiva a obținut încă două noi victorii în cadrul competiției organizate în acest weekend, în Poligonul ACR din municipiul Satu Mare.

Trebuie să spunem din start că Natalia are 17 ani, este elevă în clasa a 11-a la Colegiul Tehnic Anghel Saligny (diriginte Antonela Hruban Sabou) și este cea mai tânără domnișoară a driftului românesc.

„Sâmbătă, 22 mai, s-a desfășurat a doua etapă din Campionatul Național de Rally-Sprint. Am reușit sa obțin două locuri întâi, unul la categoria junior și unul la categoria feminin. Suntem nerăbdători pentru etapa din Grecia, care se va desfășura weekendul viitor! Va fi o călătorie lungă și frumoasă! Multumesc frumos sponsorilor mei pentru susținere și, nu în ultimul rând, tatălui meu!”, a arătat Natalia Iocsak.

Așa cum ea a anunțat, în 29-30 mai, Natalia va fi participa la Drift Kings International Series, care va avea loc în Grecia, unde vor fi prezenți sportivi din țara gazdă, România, Bulgaria, Ungaria, Italia, Cehia, Germania, Turcia și Cipru. România va avea cinci concurenți, însă Natalia Iocsak va fi singura domnișoară din țara noastră care va participa la această competiție.

C.Ț.

Lasă un comentariu