Share
Au sărit ca ajutor: Muncă în Maramureș pentru familia căreia i-a ars casa toată și care are nevoie de noi. Mobilizare de forțe impresionantă!

Au sărit ca ajutor: Muncă în Maramureș pentru familia căreia i-a ars casa toată și care are nevoie de noi. Mobilizare de forțe impresionantă!

Au sărit ca ajutor: Muncă în Maramureș pentru familia căreia i-a ars casa toată și care are nevoie de noi. Mobilizare de forțe impresionantă!

DirectMM.ro relata în 27 iunie despre cazul din Sighetu Marmației și arăta că familia de opt copii are acum nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-și reface casa.

Iată cazul pe scurt! O familie alcătuită din opt membri, doi părinți și șase copii, cinci băieți și o fată, au rămas fără acoperiș deasupra capului. Copiii au vârste de la 7 la 14 ani. Și, atenție, cei cinci care merg acum la școală, sunt cu toții PREMIANȚI! Adică, în pofida condițiilor inadecvate, poate, de a face față actualelor cerințe, sunt elevi foarte, foarte buni. Cel de-al șaselea va intra la școală. Cazul a fost făcut public de Ionica Viorica Opriș, președintele Asociației Suntem Vocea Lor din Sighetu Marmației, iar DirectMM.ro a obținut informații suplimentare de la inițiatoarea campaniei umanitare.

Tot președinta asociației maramureșene a făcut actualizarea informațiilor! „Ce-am făcut când am tăcut? Am făcut ce am avut. Ce am avut când am făcut? Am avut ce n-am crezut. De la cine am avut? Bolțarii necesari ridicarii de la domnul Tivadar Andrei (Axxa Construct). Beton pentru fundație (mulțumim domnului Fodoruț pentru reducere) de la domnul Danciu Adrian și Tea Centrone (pentru că noi ajutăm unde, când e nevoie, indiferent de naționalitate, timp, eveniment), Asociația Cunoaște-i nu discrimina. Lemnul de la domnul Alex Deac și doamna S.S. Meniuri, doamna Dr. Ileana Hojda și prietenii noștri de la Poliția de Frontieră, Ioan Adrian Pop. Utilajele necesare, SPG Urbana, domnul Ioan Șuștic. De asemenea, Tupisca Vasile, Ursa Dacian, Coafor Ramona. Și toți acei oameni mulți care au donat în contul asociației, cei la care au apelat și au refuzat să fie plătiți, vouă oameni cu suflet mare vă mulțumim! Cine a muncit și merită aprecierile noastre? Așa cum era normal, familia. Tatăl copiilor nu a părăsit locul de când a ars casa, doar acolo a stat, lucrat, pregătit și muncit, trecând peste toate provocările apărute. Copiii cei mari sunt ca și umbra lui, tot timpul să ajute”, arată Ionica Viorica Opriș, președintele Asociației Suntem Vocea Lor din Sighetu Marmației.

„Ce le dă putere și optimism? Credința în Dumnezeu și ajutorul dat de El prin oameni, prin dumeavoastră. Vă mulțumim din suflet că nu ne-ați lăsat la greu, vă mulțumim că ne-ați ajutat să le demonstrăm că nu sunt singuri, că suntem o comunitate mică, dar care putem face lucruri mari! În continuare au nevoie de noi, mai e mult până pot spune că au o casă. Au o parte din materiale asigurate, mai au nevoie de tablă, materiale pentru interior, instalațiile electrice, sanitare, de încălzire etc. Nevoie de voluntari, cine vrea sa facă o condiție fizică de invidiat poate veni să se faca folositor!
În concluzie Nihil sine Deo (Nimic fără DUMNEZEU)!
Ne puteți susține proiectele prin:
Asociatia `Suntem Vocea Lor` ,
IBAN EURO: RO10BRDE250SV96687242500,
B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU
Asociatia `Suntem Vocea Lor` ,
IBAN RON : RO77BRDE250SV96686872500,
B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU
PAYPAL: suntemvocealor@gmail.com
Revolut: 0747706673
MULȚUMIM anticipat!”, mai arată Ionica Viorica Opriș.

C.Ț.

Citește și

Apel caritabil la noi: Acum în Maramureș o familie căreia i-a ars casa toată are clar de noi nevoie! Persoane:opt; părinți, cinci băieți și o fată!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu