Share
Au avut noaptea lungă: Pompieri din Maramureș și județele din vecini au muncit intens la fabrica Taparo! Hala de circa 12000 mp a ars ca torța! (VIDEO ȘI FOTO)

Au avut noaptea lungă: Pompieri din Maramureș și județele din vecini au muncit intens la fabrica Taparo! Hala de circa 12000 mp a ars ca torța! (VIDEO ȘI FOTO)

Au avut noaptea lungă:Pompieri din Maramureș și județele din vecini au muncit intens la fabrica Taparo! Hala de circa 12000 mp a ars ca torța! Iată bilanț ISU!

La mai bine de 24 ore după incendiul teribil de la Cabana Usturoiu din Baia Mare, pompierii maramureșeni au avut o nouă intervenție dificilă, în jurul orei 03.00. Militarii s-au confruntat cu flăcările în Borcut, Târgu Lăpuș.

O hală de producție a firmei Taparo din Târgu Lăpuș a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului s-a intervenit inițial cu o desfășurare amplă de forțe: patru autospeciale de stingere și una de intervenție la înălțime, dar și servicii voluntare pentru situații de urgență din Țara Lăpușului, cu cinci autospeciale, dar în sprijin au venit și două echipaje de stingere de la ISU Cluj.

În jurul orei 04.00, s-a ajuns la un total de șapte echipaje de stingere de la ISU Maramureș. Încă două echipaje de stingere au venit de la ISU Sălaj și ISU Bistrița-Năsăud. Așadar vorbim despre o intervenție extrem de complicată la care au participat forțe din patru județe. În jurul orei 05.45, incendiul a fost localizat și se lucra pentru lichidare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă a fost afectată o hală de circa 12.000 metri pătrați. Vom reveni cu amănunte!

Mesaj al conducerii Taparo pentru angajați! „Dragi colegi/colege! Ca urmare a evenimentului cu caracter excepțional petrecut în dimineața zilei de 16 Februarie 2022 la sediul fabricii Taparo, dorim să vă comunicăm că astăzi – 16.02.2022 și mâine – 17.02.2022 nu se va lucra. Vom reveni cu informații legate de programul de lucru. Vă mulțumim pentru înțelegerea situației de forță majoră în care ne aflăm și contăm pe suportul dumneavoastră”, arată pe Facebook reprezentanții Taparo.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu