Share
Aromă fină de vară: Teodora Dănțăușa, artista noastră maramureșeană, a lansat o melodie specială! Are cântecul și un videoclip realizat la Izvoare!

Aromă fină de vară: Teodora Dănțăușa, artista noastră maramureșeană, a lansat o melodie specială! Are cântecul și un videoclip realizat la Izvoare!

Aromă fină de vară: Teodora Dănțăușa, artista noastră maramureșeană, a lansat o melodie specială! Are cântecul și un videoclip realizat la Izvoare!

Despre Teodora Luca, al cărei nume de scenă este Teodora Dănțăușa, am scris lunile aceasta. Tânăra artistă în vârstă de 11 ani, elevă a Colegiului de Arte din Baia Mare, a avut parte de un an rodnic, cu multe premii obținute și succese bifate.

Vara aceasta a pregătit o surpriză celor care o ascultă. Este vorba despre piesa intitulată „Șoapta Zorilor”. Melodia este una specială, iar asta întrucât are abordare cu totul diferită față de celelalte cântece cu care ne-a obișnuit mica artistă din Maramureș. Mai mult, piesa beneficiază de un videoclip filmat în pitoreștile și fermecătoarele peisaje naturale ale stațiunii turistice Izvoare.

„Aș putea să spun că ar fi o abordare muzicală puțin diferită, sper să îmi iasă bine, însă nu este vorba despre o schimbare de gen. „Șoapta Zorilor” este o piesă specială pentru mine. Când mi-a prezentat proiectul domnul profesor Călin Ionce, m-am îndrăgostit de la primele note! Am muncit câteva ore cu domnul Călin, mă acompania la pian, am mai adus și eu câteva idei la compoziție, chiar am scris o strofă la această piesă. În ceea ce privește videoclipul, l-am filmat într-un loc superb, în munți, la Izvoare, de la 4 dimineață, așteptând răsăritul soarelui. Afară erau 4 grade în mijlocul verii”, arată pentru DirectMM.ro micuța artistă din Maramureș.

Am întrebat-o pe Teodora, în contextul noii piese, care este, așa cum am spus, altfel față de celelalte lansate de ea până acum, care este artistul preferat din țară… „Andra este o artistă care îmi place mult, cântă și muzică populară și muzică ușoară, are cântece pe care le fredonez și eu”, arată Teodora.

… și din afara țării. „Nu aș putea spune că am un artist preferat străin, nu prea ascult muzică straină”, spune Teodora Dănțăușa, chestionată cu privire la acest aspect.

Dar iată ce urmează acum în cariera sa. „Fiind la o vârstă foarte fragedă, am doar 11 ani, sunt sigură că, dacă voi fi sănătoasă, împreună cu profesorii mei, care mă pregătesc, voi avea mereu surprize pentru voi, cei care îmi urmăriți activitatea artistică! Apropo, urmează ca zilele astea să înregistrez două piese superbe de folclor. Mă transpun în fiecare cântec, îmi transform starea în funcție de piesa interpretată. Pentru mine este foarte ușor să trec de la muzică populară la ușoară, pentru că îmi place enorm să cânt. Pe scenă, cu publicul în față, mă simt cel mai bine, mă simt fericită! Urmează ca în toamnă să fac un videoclip cu un colaj de piese de folclor! Și o surpriză pe care o dezvălui în exclusivitate cititorilor DirectMM.ro! Pregătesc cu doi prieteni foarte buni, Iliuță de la Jina și Mihai Bratosin din Vrancea, o piesă specială, mai ales că după „Românii au talent” am rămas foarte buni prieteni. Mihai cântă muzică ușoară, Iliuță cântă la fluier și eu folclor”, mai arată artista maramureșeană.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu