Share
Anunț oficial în Maramureș: Maraton de vaccinare, la evenimentul Hora la Prislop. Vezi în ce interval orar plus cu ce vaccin anti-COVID-19!

Anunț oficial în Maramureș: Maraton de vaccinare, la evenimentul Hora la Prislop. Vezi în ce interval orar plus cu ce vaccin anti-COVID-19!

Din păcate, în Maramureș, cum de altfel în toată țara, în ultima perioadă, a scăzut teribil de mult numărul persoanelor vaccinate anti-COVID-19.

Tocmai de aceea, autoritățile încearcă să organizeze cât mai multe acțiuni în județ. O prioritate o constituie imunizarea acolo unde vaccinarea este deficitară ori unde sunt multe persoane.

Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș și Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș, organizează, duminică, 22 august a.c, în cadrul Festivalului Interjudețean de Folclor ”Hora la Prislop” o campanie de vaccinare a populației.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu fără programare, cu documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport) la centrul de vaccinare amplasat în zona Obeliscului. Intervalul orar pentru imunizarea cetățenilor cu vaccinurile Pfizer-BioNTech sau Johnson&Johnson este între orele 11.00-17.00. Alege viața! Vaccinarea reprezintă soluția cea mai bună de protecție împotriva COVID-19!, arată reprezentanții Instituției Prefectului Județului Maramureș într-o informare oficială de presă. Așadar cei care nu s-au vaccinat au acum ocazia să o facă, mai ales că se așteaptă un număr mare de persoane.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu