Share
Anunț oficial: Care sunt cele mai utilizate emoji-uri de pe Facebook în România, pe grupe de vârstă. Va exista o funcţie nouă pe Messenger!

Anunț oficial: Care sunt cele mai utilizate emoji-uri de pe Facebook în România, pe grupe de vârstă. Va exista o funcţie nouă pe Messenger!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Emoji-urilor (17 iulie), Facebook anunţă care sunt cele mai populare emoji-uri folosite pe platformă în România şi lansează o nouă funcţie pentru Messenger.

Noua funcţie se numeşte Soundmojis şi le permite utilizatorilor să trimită clipuri vocale scurte în chatul Messenger, notează paginademedia.ro.

Oamenii vor putea alege dintr-o bibliotecă de opţiuni, care variază de la efecte sonore (greieri, aplauze, sunet de tobe şi râsuri malefice) până la clipuri ale unor melodii celebre. Fiecare sunet este trimis ca un emoji (fără cuvinte). Facebook lansează şi o „bibliotecă” de emoji-uri din care utilizatorii pot alege clipurile vocale preferate. Aceasta va fi actualizată periodic cu noi efecte sonore şi replici celebre. Fiecare sunet este reprezentat de un emoji.

Cele mai utilizate emoji-uri în România
● Top 3 emoji-uri, utilizate în ultimele 3 luni, pe grupe de vârstă:
○ General: Faţa care trimite un pupic; Faţa care îmbrăţişează; Inima roşie
○ 18-24 ani (Generaţia Z): Inima roşie; Faţa care trimite un pupic; Faţa care îmbrăţişează
○ 25-44 ani (Millennials / Xennials): Faţa care trimite un pupic; Faţa care îmbrăţişează; Inima roşie
○ 45-65+ ani (Generaţia X & Baby boomers): Faţa care trimite un pupic; Faţa care îmbrăţişează; Tortul aniversar
● A fost înregistrată o creştere a utilizării emoji-urilor legate de COVID-19: Faţa cu mască medicală; Microbul; Seringa
● Cele mai populare emoji-uri cu alimente şi băuturi lansate în versiunea 13.0: Tortul aniversar; Băutura fierbinte; Felia de tort, conform paginademedia.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu