Share
Anchetă: Bărbatul din Borșa acuzat că a violat două adolescente a fost arestat preventiv

Anchetă: Bărbatul din Borșa acuzat că a violat două adolescente a fost arestat preventiv

Noutăți în cazul bărbatului din Borșa, acuzat că a violat două adolescente. Acesta a fost prins și arestat, după ce a fost emis mandat în lipsă.

Povestea începe în noaptea de 29/30 mai, când a avut loc o petrecere. Atunci, un bărbat în vârstă de 38 de ani ar fi violat două fete de 16, respectiv 18 ani.

Numai una dintre ele, cea în vârstă de 18 ani, a sesizat poliția în ziua de 31 mai. Bărbatul a fost internat la Sighetu Marmației, pentru a se vedea dacă avea discernământ. El a părăsit, însă, spitalul, în 8 iunie, fără ca polițiștii să știe.

„Urmare a activităților specifice realizate de către polițiștii din Borșa, azi, 10 iunie a.c., la ora 19.47, a fost identificat barbatul de 38 ani din Borșa cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol, pe numele căruia Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de arestare preventivă în lipsă.

Bărbatul a fost condus și prezentat la Judecătoria Vișeu de Sus, unde a fost confirmat mandatul de arestare emis pe numele lui, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 zile. Se revocă urmărirea națională fața de barbatul de 38 ani”, au arătat reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro

Citește și

Alertă națională: Un violator din Borșa este în stare de libertate! Ar fi siluit două adolescente, una a depus plângere penală

Lumea razna: O tânără din Borșa a reclamat că ar fi fost fost violată. Poliția a demarat o anchetă

Lasă un comentariu