Share
Alex Ionuț Pop a lansat volumul al II-lea „VCG – Vorbește corect gramatical”; Cei dragi i-au fost alături

Alex Ionuț Pop a lansat volumul al II-lea „VCG – Vorbește corect gramatical”; Cei dragi i-au fost alături

În 15 iunie, tânărul Alex Ionuț Pop (29 de ani) din Tăuții de Sus a lansat cea de-a treia carte. Este vorba despre volumul al II-lea „VCG – Vorbește corect gramatical”. Evenimentul a avut loc la Hotel Mara din Baia Mare.

A fost un eveniment frumos, iar autorul i-a avut pe cei dragi alături.

„Vă mulțumesc tuturor celor prezenți! Mi-ați demonstrat încă o dată că sunteți și veți fi mereu alături de mine. În inima unor oameni am un loc aparte, iar acest lucru l-am observat astăzi. De la locul de muncă, la cursuri VCG; de la vecini, la foști colegi de muncă; de la prieteni, la familie. V-am primit cu brațele deschise, iar emoțiile sper că nu au eclipsat acest lucru.

Mulțumesc, Mădălina Florina Pop, pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat și, totodată, pentru implicarea în realizarea acestei cărți.

Începând de acum voi prelua comenzi pentru oricare dintre volume. Așadar, dacă doriți cartea, vă rog să îmi lăsați un mesaj în privat.

Volumul I – 30 de lei;
Volumul al II-lea – 45 de lei;
*Cartea să fim buni este tot ce ne-a mai rămas – CADOU (la orice achiziție)”, precizează autorul.

Reamintim că Alex Ionuț Pop a lansat prima carte în iulie 2022 („VCG – Vorbește corect gramatical”), iar cea de-a doua în februarie 2023 („Să fim buni este tot ce ne-a mai rămas”). De această dată, tânărul a realizat cartea alături de sora sa, prof. dr. Mădălina Florina Pop.

Citește și

Tânărul maramureșean Alex Ionuț Pop va publica cea de-a treia carte: „Îmi doresc să fie complexă, pentru a veni în sprijinul tuturor”


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu