Share
Alertă sanitară la noi!: Un sportiv băimărean la echipa de rugby este confirmat pozitiv cu COVID-19. Vom afla curând dacă e Omicron sau nu!

Alertă sanitară la noi!: Un sportiv băimărean la echipa de rugby este confirmat pozitiv cu COVID-19. Vom afla curând dacă e Omicron sau nu!

Alertă sanitară la noi! Un sportiv băimărean la echipa de rugby este confirmat pozitiv la COVID-19. Vom afla curând dacă e Omicron sau nu!

Veste cât se poate de proastă din tabăra rugbiștilor de la CSM Știința Baia Mare, întorși recent din Africa de Sud cu o cursă specială după ce Uniunea Europeană și-a închis porțile.

Un jucător din cadrul echipei de rugby Știința Baia Mare a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Rezultatul probei RT-PCR recoltată aseară la Aeroportul Internațional Maramureș are rezultat pozitiv, arată autoritățile maramureșene.

Jucătorul este internat in spital. Nu are probleme de sănătate, dar este ținut sub observație și beneficiază de tratament medical Având in vedere istoricul de călătorie în Africa de Sud, se va recolta o nouă probă care va fi trimisă pentru secvențiere la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, București, mai arată autoritățile maramureșene.

Din motive de legislație, numele acestui sportiv ar trebui să nu fie dat publicității. Putem menționa faptul că este vaccinat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu rezultatele și cum se vor întoarce din Capitală. Rămâne de văzut și cât de repede vor veni. Vom reveni cu amănunte!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu