Share
Alertă Salvamont de seară: În județul Maramureș o femeie a primit urgent ajutorul salvatorilor montani! Ea prezenta simptome specifice COVID-19 (VIDEO ȘI FOTO)

Alertă Salvamont de seară: În județul Maramureș o femeie a primit urgent ajutorul salvatorilor montani! Ea prezenta simptome specifice COVID-19 (VIDEO ȘI FOTO)

Alertă Salvamont de seară! În județul Maramureș o femeie a primit urgent ajutorul salvatorilor montani! Ea a prezentat unele simptome specifice bolii COVID-19!

Acțiune în derulare a Serviciului Public Județean (SPJ) Salvamont Maramureș, vineri seara, în 8 octombrie, în zona Valea Sasului, situată pe raza orașului Vișeu de Sus.

Prin 112 salvatorii montani au fost anunțați despre faptul că o femeie este bolnavă, motiv pentru care aparținătorii solicită ajutor de urgență. Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș, formația Viseu a pornit spre zona menționată pentru a face joncțiunea cu echipajul de prim ajutor din Vișeu.

Din informațiile pe care le aveau salvatorii montani maramureșeni, persoana bolnavă pentru care s-a solicitat ajutor se afla într-o zonă cu acces dificil, transportul acesteia până la echipajul SMURD nefiind posibil cu un mijloc de transport. În scurt timp salvatorii montani din formația Vișeu au ajuns la persoana respectivă împreună cu echipajul medical de la Ambulanța Vișeu.

Persoana de sex feminin în vârstă de 62 ani prezenta multiple probleme medicale și avea simptome de COVID-19. S-a aplicat protocolul aferent, ulterior femeia a fost preluată cu targa UT2000 și transportată până la ambulanță, de unde a fost transportată la unitatea medicală pentru investigații. Misiunea s-a încheiat. Salvatorii montani s-au retras la baza Salvamont Vișeu unde au pregătit echipamentele pentru viitoarele intervenții.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu