Share
Alertă la blocul roșu: În Baia Mare un bărbat în vârstă de 40 ani a vrut să se sinucidă cu medicamente. Ar fi fost părăsit de iubită! Cazul este cercetat acum!

Alertă la blocul roșu: În Baia Mare un bărbat în vârstă de 40 ani a vrut să se sinucidă cu medicamente. Ar fi fost părăsit de iubită! Cazul este cercetat acum!

Alertă la blocul roșu! În Baia Mare un bărbat în vârstă de 40 ani a vrut să se sinucidă cu medicamente. Ar fi fost părăsit de iubită! Cazul este cercetat acum!

Seara de joi, 2 decembrie, a adus o nouă alertă în Baia Mare. A fost vorba despre o tentativă de suicid, al cărei protagonist a fost un bărbat în vârstă de 40 ani din județul Mureș.

Acesta ar fi fost trist că ar fi fost părăsit de iubită. Ca atare s-a apucat de băut alcool, după care a intrat pe Facebook. La un moment dat a îngurgitat un pumn întreg de medicamente. Apropiații au putut urmări pe rețeaua de socializare scenele, motiv pentru care au sunat imediat la 112. Bărbatul se afla într-o locuință a Blocului Roșu, așa cum este numit cel de-al doilea din seria de patru, dintre RFN și Vivo Mall.

„Astăzi, 2 decembrie, la ora 18.04, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat ar fi avut intenția de a se sinucide la domiciliul său de pe bulevardul Independenței din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din Mureș, care a declarat că ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi ingerat mai multe medicamente. Bărbatului i-au fost acordate îngriji medicale de către un echipaj SMURD și ulterior a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu