Share
Alertă internațională: O tânără din județul Maramureș a dispărut din Franța! Este căutată în toată Europa! Mama ei a anunțat poliția (FOTO)

Alertă internațională: O tânără din județul Maramureș a dispărut din Franța! Este căutată în toată Europa! Mama ei a anunțat poliția (FOTO)

O tânără din Maramureș este căutată în toată Europa după ce a dispărut din Franța în urmă cu nouă zile. Ea a plecat pur și simplu de la domiciliul concubinului ei.

Apelul a fost făcut public astăzi, 27 iulie, de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, întrucât abia acum s-a obținut acord de mediatizare.

La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Fărcașa au fost sesizaţi de către o femeie de 37 ani din Oarța de Sus cu privire la faptul că fiica sa majoră, Nagy Dorina Gabriela de 21 de ani, a plecat la data de 15 iulie a.c., de la reședința sa.

Ea se afla în localitatea Asco, provincia Corsica, țara Franța, unde locuia din anul 2018 cu concubinul acesteia și nu a mai revenit până în prezent. La momentul dispariției, tânăra era îmbrăcată cu un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare albă, iar în picioare avea o pereche de pantofi tip sport de culoare albastră.

Semnalmente – înălţime de 1,65 m, greutate 66 kg, păr șaten deschis, faţă ovală, ochi căprui. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea persoanei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu