Share
Alertă forțe de intervenție: În județul Maramureș un bărbat surprins de un mal de pământ, în satul Coștiui. S-au deplasat pompierii! (FOTO)

Alertă forțe de intervenție: În județul Maramureș un bărbat surprins de un mal de pământ, în satul Coștiui. S-au deplasat pompierii! (FOTO)

Alertă forțe de intervenție! În județul Maramureș un bărbat surprins de un mal de pământ, în satul Coștiui. S-au deplasat urgent pompierii!

În dimineața de miercuri, 13 octombrie, în jurul orei 09.00, prin 112, a fost semnalat faptul că o persoană a rămas blocată în rețeaua de canalizare.

Mai exact, este vorba despre un bărbat care a fost susprins de un mal de pământ care s-a surpat. S-a întâmplat în localitatea Coștiui, sat aparținător al comunei Rona de Sus.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș arată faptul că persoana în cauză este surprinsă până la brâu și este conștientă. La fața locului intervine Detașamentul Sighetu Marmației, cu autospeciala pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

Persoana a fost scoasă după câteva minute de sub malul de pământ și preluată de echipajul medical sosit la fața locului intervenției, mai arată reprezentanții ISU Maramureș.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au emis un comunicat de presă cu privire la ancheta demarată în această situație.

„Astăzi, 13 octombrie, la ora 08.45, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în satul Coștiui un mal de pământ s-a surpat peste o persoană. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unor lucrări de executare a rețelei de canalizare pe strada Calvariei din Coștiui, un bărbat de 30 de ani din Șetin a coborât într-un șanț pentru a monta o țeavă, moment în care pământul de pe margine a căzut peste acesta. Echipajele prezente la fața locului au scos victima de sub pământ și au transportat-o la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legate de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu