Share
Alertă forțe de intervenție: În județul Maramureș, strada Viilor din Tăuții de Sus, muncitor forestier rănit după ce a căzut arborele fix pe el!(VIDEO ȘI FOTO)

Alertă forțe de intervenție: În județul Maramureș, strada Viilor din Tăuții de Sus, muncitor forestier rănit după ce a căzut arborele fix pe el!(VIDEO ȘI FOTO)

Alertă forțe de intervenție! În județul Maramureș, strada Viilor din Tăuții de Sus, bărbat rănit, după ce a căzut arborele, exact peste el!

O nouă intervenție în Maramureș, de această dată pe strada Viilor din localitatea Tăuții de Sus, sat aparținător al orașului Baia-Sprie, lângă Baia Mare.

În jurul orei 09.00, forțele de intervenție au fost anunțate prin 112, faptul că un arbore a căzut peste un bărbat în pădurea situată în apropierea localității mai sus menționate.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș acum arată că bărbatul în cauză a fost scoasă de sub arborele căzut și preluată de către echipajul SMURD sosit la intervenție și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare.

„Acțiune desfășurată de SPJ Salvamont Maramureș în zona Tăuții de Sus, județul Maramureș. Un muncitor forestier în vârstă de 60 ani a suferit un traumatism la nivelul bazinului în urma impactului provocat de căderea unui copac, într-o zonă greu accesibilă. Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș a intervenit împreună cu ISU Maramures și SMURD, au acordat primul ajutor, au transportat victima până la locul de acces al autospecialei medicalizate. Victima a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la unitatea medicală de urgență. Misiune încheiată. Salvatorii montani se retrag la baza Salvamont”, arată reprezentanții SPJ Salvamont Maramureș.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au emis un comunicat de presă cu privire la ancheta demarată în această situație.

„Astăzi, 13 octombrie, la ora 09.10, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un angajat al unei societăți comerciale, care desfășura activități forestiere în pădurea din Tăuții de Sus, a suferit un accident de muncă. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în zona numită Valea Gordanului un bărbat de 60 de ani din Rona de Sus, în timp ce tăia un stejar, un alt arbore s-a rupt și a căzut peste acesta, provocându-i vătămări corporale. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu