Share
Adoptă iubirea de Crăciun: Fight For Animals Baia Mare, activa asociație care susține prietenii blănoși, are acțiunea de adopții, colectă de hrană!

Adoptă iubirea de Crăciun: Fight For Animals Baia Mare, activa asociație care susține prietenii blănoși, are acțiunea de adopții, colectă de hrană!

Adoptă iubirea de Crăciun: Fight For Animals Baia Mare, activa asociație care susține prietenii blănoși, are acțiunea de adopții, colectă de hrană!

2022 este un an productiv pentru iubitorii prietenilor blănoși care activează în asociația băimăreană! Asociația Fight For Animals Baia Mare revine în forță cu un nou târg de adopții și colectă de hrană pentru animale.

O ediție specială a târgului pentru adopții și colectă de hrană se va desfășura în intervalul 17-20 decembrie 2022, exact la intrarea principală Auchan Baia Mare, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare. Facem precizarea din start că un animăluț nu este un dar de sărbătoarea Crăciunului, ci reprezintă o responsabilitate pe viață! Așadar, dacă doriți să oferiți unui patruped viața dorită sunteți așteptați la eveniment, dar asta doar dacă înțelegeți că adopția este o chestiune pe viață!

„O ediție specială a Târgului de adopții cuprinzând și o colectă de hrana și strângeri de fonduri. Acest eveniment va fi ultimul din anul 2022 ediția cu numărul 6, dar una specială, de ce zic specială? Pentru că cu câteva zile înainte de Crăciun echipa noastră va sta 4 zile de dimineață până seara, cel mai mare eveniment creeat sub aceasta temă din Maramureș. Scopul nostru este sa realizam cat mai multe adopții pentru căței, să strângem cat mai multa mâncărică și fonduri. Când? In 17, 18, 19 și 20 Decembrie 2022, între orele 10:30-18:00 (Programul a fost redus pentru a evita răcelile cauzate de vremea friguroasă). În 20 decembrie 2022, se va sta până la ora 19:00. Unde? Intrarea principală Auchan Baia Mare. Cățeii vor beneficia de o ședință gratuita de cosmetica canina oferita de prietenii noștri de la Salon Kayra. Conducerea Auchan Baia Mare este din nou alături de noi in acest minunat proiect. Strângem 1000 kg hrana și cât mai multe adopții? Mulțumim DirectMM.ro că este alături de noi și la acest demers benefic pentru micuții prieteni”, arată Paul Oșan, președintele Asociației Fight For Animals Baia Mare. DirectMM.ro este, ca de fiecare dată, principalul susținător media al acțiunilor realizate de Asociația Fight For Animals, și, așadar, partener media principal la toate acțiunile lor pentru menținerea bunăstării și a sănătății prietenilor noștri blănoși. ADOPTĂ UN ANIMAL ȘI VEI ADOPTA CU SIGURANȚĂ FERICIREA! – Acesta este unul dintre motto-urile Asociației Fight For Animals Baia Mare.

Dacă nu poți să ajungi, ai posibilitatea sa comanzi direct prin Aplicația Auchan și o vor ridica voluntarii asociației de la serviciul informații sau poți face o donație în cont cu titlu: ”De Crăciun susțin Asociația Fight for Animals!”. Asociația Fight For Animals mulțumește acum tuturor celor care iubesc animalele și sprijină viața mai bună pentru micuțele necuvântătoare!
Beneficiar: ASOCIATIA FIGHT FOR ANIMALS
cont euro: RO97BTRLEURCRT0588987801
cont lei: RO50BTRLRONCRT0588987801
SWIFT BTRLRO22
PayPal: fightforanimalsbaiamare@gmail.com
Revolut și BT Pay: 0749 718 734

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu