Share
Oficial: Orașul Baia-Sprie a trecut în scenariul roșu. Ce măsuri au intrat în vigoare

Oficial: Orașul Baia-Sprie a trecut în scenariul roșu. Ce măsuri au intrat în vigoare

Așa cum am scris AICI, 17 unități administrativ-teritoriale din Maramureș au o incidență a cazurilor de COVID-19 de peste 3 la mia de locuitori. Ca atare, acestea se află în scenariul roșu. Oficial, în acest scenariu a intrat, astăzi, 2 noiembrie, și orașul Baia-Sprie.

Autoritățile au anunțat că, în orașul maramureșean, nivelul ratei de infectare cu virusul SARS-COV2 la mia de locuitori a ajuns la 3.49.

Ca atare, timp de două săptămâni, începând de azi, unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea exclusiv online, restaurantele și barurile sunt închise, iar purtarea măștii de protecție devine obligatorie în toate spațiile publice deschise și închise.

Autoritățile îi sfătuiesc pe cetățeni să păstreze distanța față de alte persoane, să evite deplasările care nu sunt absolut necesare și să fie responsabili în toate aspectele care țin de protecția sănătății lor și a familiilor lor.

În plus, în cazul în care prezentă simptome specifice, locuitorii sunt sfătuiți să contacteze telefonic medicul de familie și să urmeze sfaturile acestuia.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu