Share
Lovitură administrativă în Cavnic: Stația de carburanți va fi gata anul acesta; Va avea inclusiv restaurant (GALERIE FOTO)

Lovitură administrativă în Cavnic: Stația de carburanți va fi gata anul acesta; Va avea inclusiv restaurant (GALERIE FOTO)

Lovitură administrativă pozitivă dată de primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț. Micul oraș maramureșean va avea, înainte de următoarea iarnă autentică, o stație de carburanți. Primarul orașului spune că este posibil, cu toate că ideea e îndrăzneață, însă cel mai important de punctat este faptul că acest oraș nici măcar nu visa la așa ceva în administrațiile anterioare.

Singura șansă de dezvoltare a fostelor perimetre miniere este turismul, iar actuala administrație locală din Cavnic a înțeles asta. Cavicul a devenit deja, în timp relativ scurt, una dintre cele mai căutate stațiuni din țară, mai ales în perioada sezonului rece. Însă, conducerea primăriei s-a gândit și mai departe, mai mult decât asfaltări, necesare de altfel, sau amenajare de zone verzi. La Cavnic, Internetul va zbura wireless, însă, între timp, va mai fi ceva. O stație de carburanți.

Orașul Cavnic este, zilnic, tranzitat de persoane cu diverse nevoi, care trec din zona Baia Mare către Maramureșul Istoric. Mulți dintre ei nu își pun întrebarea alimentării cu carburanți. S-a gândit Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, care a decis că micul oraș maramureșean, fost minier, merită un asemenea serviciu. Mai mult decât atât este faptul că dorința conducerii administrației locale se va putea împlini până la finalul anului.

„În ultimii 20 de ani s-a dorit, dar nu s-a făcut nimic. Este vorba despre un investitor serios, din țară. Firma din București lucrează intens aici, e greu, fiindcă e teren în rampă. Dar au cam 20-25 oameni care muncesc. Au 160 metri pătrați, va fi cea mai modernă stație de carburanți din România, va fi magazin, restaurant fast-food, și stație de carburanți,plus stație de camioane, pentru odihnă. Este o investiție privată. Redevența e foarte bună, ajunge bani frumoși la bugetul local”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.

C.Ț.

 

Lasă un comentariu