Share
Consilierii băimăreni vor să interzică varza murată și cartofii din garaje

Consilierii băimăreni vor să interzică varza murată și cartofii din garaje

Aleșii locali au atacat problema garajelor din Baia Mare. Într-o ședință a Consiliului Local de la sfîrșitul anului trecut, unii aleși au arătat că multe garaje sunt utilizate în alte scopuri decât cele pentru care au fost construite, motiv pentru care ar trebui demolate. Iar dreptul de  proprietate n-ar fi un motiv care să stea în calea acestei intenții.

 

Ștefan Pop a susținut că ”40% dintre garaje nu sunt utilizate în scopul pentru care au fost construite. Proprietarii își țin acolo cartofi, butoiul cu varză sau altceva, nu mașina”. Iar la cartofi, butoaie cu varză, consilierul Ștefan Pop chiar se pricepe.

 

 

 

Și consilierul Richard Kovacs este de părere că ar trebui să se efectueze o verificare în teren a acestor construcții și să se ia măsuri (lungime, lățime, înălțime?).

 

 

La rândul său, Daniela Băzărea consideră că garajele construite haotic în oraș sunt inestetice și că nu se utilizează corespunzător spațiul pentru parcarea autovehiculelor. Ea consideră că zona disponibilă dintre blocuri ar trebui folosită mai eficient în sensul mutării parcării vehiculelor în acele spații. Astfel ar putea fi  descongestionate arterele rutiere importante din oraș și s-ar putea amenaja noi piste  pentru biciclete.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Péter Károly

    Fiecare cu durerea lui: dl.Pop cu varza și cu cartoful, dl. Kovács cu măsura (lungime, lățime, înălțime?), iar doamna Băzărea cu spațiul de parcare, toți trei nebăgând în seamă dreptul de proprietate. Ocupați-vă de lucruri mai serioase, și nu vă panicați așa de repede nici măcar pe motiv de servicii secrete.

    Răspunde

Lasă un comentariu