Share
Adi Hădean, gest de sărbători. Promovează gratuit mici afaceri locale asociate cu gastronomia

Adi Hădean, gest de sărbători. Promovează gratuit mici afaceri locale asociate cu gastronomia

Adi Hădean a anunțat pe pagina sa de socializare că în această perioadă va promova, gratuit, mici afaceri locale. Condiția e ca acestea să aibă legătură cu gastronomia.

„Începând cu data de 15 a acestei luni și până în 25, tot a acestei luni, voi promova, în mod gratuit, bineînțeles, afaceri mici, mici producători artizanali, băcănii și așa mai departe, care se învârt în cercul ăsta gastronomic”, a scris el pe pagina sa.

O poveste pe zi, cu Adi Hădean

„Dacă ești producător de orice are legătură cu mâncarea, aștept o scurtă prezentare a business-ului tău (scris, video, foto, cum dorești și consideri tu că este mai relevant) până în data de 10 decembrie, pe adresa office@adihadean.ro. Voi selecta câteva mici afaceri pe care le voi prezenta aici, pe pagina mea de Facebook, dar și pe blogul adihadean.ro. Vom avea o poveste pe zi, timp de 10 zile”, a mai menționat cunoscutul chef.

Adi Hădean este cunoscutul bucătar din Baia Mare, gastronom, blogger culinar, scriitor. E cunoscut, mai ales, pentru blogul său culinar care este situat în primele cele mai vizitate bloguri din România. De asemenea, a participat în calitate de jurat la emisiunea cu specific culinar Masterchef,. Emisiunea a fost difuzată începând cu 2014 pe canalul de televiziune Pro TV.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu